Hovedtrener

Carla Troner

Tlf: 92513177

Mail: hovedtrener@msk.no

Carla Creola Troner, født i Resita, Romania. Hovedtrener for A-parti, I tillegg trener hun yngre utøvere helt ned til sel parti. Hun jobber også som svømmetrener for skoler og barnehager i kommunen,

Hun har selv vært aktiv svømmer til hun var 26 år. Deltatt i OL i Barcelona 1992 og Atlanta i 1996. Har flere VM, EM, internasjonale og nasjonale stevner bak seg. Hun har Bachelor i kropp og idrett. Hennes godhet og omsorg for alle barna er fremtredende, og er like opptatt av ditt barn som trener på å bli trygg i vann, som utøveren som trener til OL.

Trener B-parti

Siv Anja Helleren Haugstad

Tlf: 90724478

 

Siv Anja har vært trener i klubben siden 1997, og er nå trener på B-partiet. Hun har selv svømt aktivt til og med 1992, og har barn som har svømt og svømmer i klubben. Siv Anja møter deg alltid med et varmt smil og masse godt humør. Hun engasjerer og motiverer barna hver eneste trening, til å ha tro på seg selv og gjøre det beste de kan.

Trener B-parti

Bernt Marcus Seyffarth

Tlf: 91622531

 

Bernt Marcus har nylig begynt som trener for B-partiet, etter selv å vært aktiv svømmer i mange år. Han er dyktig og engasjert. Han vet hva som kreves for å få utnytte av treningene, og hjelper barna å strekke seg ennå litt lengre.

Svømmeskoleansvarlig

Mette Mari Nodeland Syvertsen
Øvrige trenere/instruktører

Tlf: 94087268

Mail: post@msk.no

Mette Mari er svømmeskoleansvarlig og har ansvar for opplæringen, samt ferie og voksen. Hun har selv svømt aktivt, og har barn som trener i klubben. Mette Mari har jobbet som svømmeskoleansvarlig siden 2016. I tillegg jobber hun som sykepleier. 

Vi har over 30 andre trenere/instruktører som jobber for å gi barna gode treningen, og gjøre klubben til en fin plass å være. Ta kontakt med svømmeskoleansvarlig om dere har tilbakemeldinger eller spørsmål angående resterende trenere/instruktører.